PureDreamz Padmé
2019-05-25

Svartpadda / Bicolour BLH

En riktig spinmaskin. Är med och övervakar en tjej med ett bra temperament och älskar alla. Makens katt som han ska ställa ut då han tyckte det var riktigt kul så han ville spara henne. Ja det säger man ju inte nej till.

Uppfödare Elin o Juha Salenius

Kentuckygårdens Billie Jean aka Billan
2017-11-21

Lilasköldpadd BLH Brittiskt långhår

Billan är en tjej som bestämmer själv när hon vill gosa henne kan man inte tvinga. Hon säger inte heller till om hon lyckats bli instängd någon stans. Hon är syster med Flamman och dom älskar att busa med varandra. Hon är även det stora matvraket här hemma.

Uppfödare Bitte och Tommy Magnusson

Kentuckygårdens Eternal Flame aka Flamman
2017-11-21

Lilasköldpadda BLH Brittiskt långhår

Flamman är en gosig och pratglad tjej som gärna ligger och gosar. Hon är även expert på att sno mat när vi äter eller ja hon har väl en överenskommelse med våran son om att han ska tappa så mycket mat som möjligt så att hon får.

Uppfödare Bitte och Tommy Magnusson

Kentuckygårdens Cupcake aka Kakan
2017-08-01

Blåsköldpaddsmoke BLH Brittiskt långhår

Kakan är en glad tjej som gärna är med där det händer men på avstånd. Hon ligger gärna bredvid i soffan och mjölktrampar då hon mår som bäst och då ska man helst inte flytta sig för då blänger hon på en. Hon tar gärna en promenad i koppel och byter luft i lungorna.

Uppfödare Bitte och Tommy Magnusson

Cat King Cool's Emil
2018-02-18

Svart-harlekin BLH Brittiskt långhår

Emil är en riktig spinnmaskin älskar allt och alla. Han är husses pojk och ligger helst där och mjölktrampar om han får. Han talar gärna om att han är själv då får man ropa så kommer han. Älskar att leka med allt som går att leka med men favoriten är en katt med mynta i.

Uppfödare Karolina Bergqvist

Kentuckygårdens Loranga aka Leia
2018-05-16

Colourpoint blå

En liten tjej med mycket energi som försöker vara lika tuff som kakan. Är gärna med och kollar allt som händer fast lite på håll. Annars så håller hon sig nära Emil för skydd och hjälp om någon av dom andra kommer. Ligger gärna vid huvudkudden och sover på nätterna. En riktig mys tjej.
Tack Bitte och Tommy Magnusson för att hon fick flytta till oss.

Uppfödare Bitte och Tommy Magnusson